NOAB

NOAB is dé branchevereniging voor kantoren die actief zijn in de administratieve en fiscale dienstverlening en zich richten op MKB-ondernemers. Daarnaast geldt het NOAB-kwaliteitskeurmerk al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- en belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Het lidmaatschap bij NOAB betekent dat ons kantoor nog meer zekerheden en voordelen kan bieden. Hierbij valt o.a. te denken aan:

  • Kwaliteit van dienstverlening en advies
    De reglementen van NOAB waarborgen dat leden alleen hun lidmaatschap kunnen continueren, wanneer zij hun kwaliteit en vakkennis bijhouden. Dat moet ook omdat ieder lid periodiek wordt onderworpen aan een her-kwalificatie.
  • Kennis van zaken
    NOAB-leden zijn verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving, door permanent opleidingen te volgen. Hierdoor is ons advies altijd actueel.
  • Garantie
    De NOAB Beroepscode zorgt ervoor dat ethisch handelen bij de leden hoog in het vaandel staat. NOAB-leden verlenen hun diensten conform de NOAB-voorwaarden. Bij problemen kan een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege.